• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень безпеки в рамках "Фестивальної весни ХМОУС"

Тиждень безпеки в рамках "Фестивальної весни ХМОУС"

2021-04-23

22.04.2021 року на базі ХЗОШ № 150 в рамках Тижня безпеки «Фестивальної весни ХМОУС» у форматі ZOOМ-конференції пройшов ІІ тур онлайн-конкурсу «Безпечна школа». З 2019 року школа долучилась до Всеукраїнського проєкту «Безпечна і дружня до дитини школи» (БДДШ) від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), громадських організацій «Дитячий фонд Здоров’я через освіту», «ЛаСтрада Україна» та за підтримки МОН України.

Майже 70 учасників заходу отримали змогу подивитись захист 10 яскравих проєктів про створення безпечного простору в закладах освіти Харкова. Школярі, вчителі та представники адміністрацій шкіл докладно дізнались про реалізацію в рамках діяльності ХМОУС проєкту «Безпечна школа» від Асоціації дитячо-юнацьких громадських організацій Шевченківського району «Лідер ХХІ».

В рамках «Безпечної школи» свої проєкти представили ЗОШ №№ 105, 129 та 150 Шевченківського району; ХЗОШ № 157 Індустріального району; Харківського педагогічного ліцею № 4 Київського району; ХЛ № 8 та ХЗОШ № 103 Московського району; ХГ № 39 Новобаварського району; ХЗОШ № 10 та ХГ № 12 Основ’янського району.

Високу оцінку представленим творчим ідеям з організації безпечного освітнього простору надав керівник школи розвитку ХМОУС «Юний інспектор з безпеки», доцент кафедри охорони праці та безпеки життєдіяльності ХНУМГ імені О.Бекетова, кандидат технічних наук В.В. Барбашин.

Юні харків’яни прагнуть, щоб у кожній школі Харкова був створений сприятливий мікроклімат для успішної реалізації творчого потенціалу всіх учасників освітнього процесу, забезпечені комфортні та безпечні умови навчання та праці, створене освітнє середовище, вільне від будь-яких форм насильства та дискримінації.

Фотозвіт

Кiлькiсть переглядiв: 0