• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ІІІ районний миротворчий фестиваль «Формат:МИР»

ІІІ районний миротворчий фестиваль «Формат:МИР»

2020-02-20

19.02-20.02.2020 на базі ХСШ №109 та ХЗОШ №150 пройшов ІІІ районний миротворчий фестиваль «Формат:МИР», який було ініційовано Асоціацією дитячо-юнацьких громадських організацій Шевченківського району «Лідер ХХІ», з метою розповсюдження ідеалів миру, добра, людяності, взаємоповаги, толерантності.

У заході взяли участь усі заклади освіти району. Близько 700 учнів, активних членів ДЮГО, висловили своє прагнення миру за допомогою поезії, пісні, хореографії, акторської майстерності.

У межах фестивалю щорічно проходять миротворчі акції. У 2020 році акцію «Оберіг миру» було ініційовано ДЮГО «Глобус» Харківської загальноосвітньої школи № 117, яку підтримали всі школи району.

Стало доброю традицією запрошувати на фестиваль почесних гостей, для яких слово « мир» має особливо глибоке значення. У цьому році до складу журі ввійшли: Самойлов С.А.- координатор міжнародних програм «Школа миру» та «Юний миротворець», миротворець місії ООН у Сьера Леоне, учасник бойових дій в Республіці Ірак, Шоков О.Ф- голова ради Шевченківської районної м. Харкова організації ветеранів України, Гаврилов Р.Р – голова громадської організації «Ветерани АТО та патріоти України Шевченківського району м. Харкова». Почесні гості у своїх виступах відзначили, що фестиваль має велике миротворче значення та сприяє вихованню активних і небайдужих громадян нашої держави.

Фотозвіт

Кiлькiсть переглядiв: 0