• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар для вчителів предметів природничого циклу

Семінар для вчителів предметів природничого циклу

2016-11-28

25.11.2016 на базі ХЗОШ №150 відбувся семінар для вчителів предметів природничого циклу "Методичні посиденьки", в якому взяли участь вчителі географії, біології, основ здоров’я, хімії.

В теоретичному модулі Дяченко Лариса Євгенівна, заступник директора з НВР, вчитель біології ХЗОШ № 150, ознайомила учасників семінару з педагогічною підготовленістю вчителя з орієнтацією на творчий розвиток і саморозвиток.

В презентаційному блоці була представлена система роботи методичного об’єднання вчителів природничого циклу та досвід роботи вчителя географії Бурковської Чеслави Станіславівни щодо діяльнісного підходу у навчанні географії як засобу розвитку творчих здібностей вчителя та учня. У практичному модулі вчителі ознайомились з стратегією "Fishborne", взяли участь у психологічному практикумі "Стрес на робочому місці".

Майстер-класи провели: вчитель хімії Шафоростова Олена Григорівна, вчитель основ здоров’я Пословський Сергій Олексійович та практичний психолог і вчитель біології Андрієнко Олеся Володимирівна.

В рефлексійному блоці учасники семінару підвели підсумки та обговорили результати методичних посиденьок з використанням методу "5 пальців".

Фотозвіт

Кiлькiсть переглядiв: 0