• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відкрите засідання Прес-центру ХМОУС

Відкрите засідання Прес-центру ХМОУС

2016-04-21

20.04.2016 о 15:00, в університетському ліцеї відбувся фінальний етап конкурсу шкільних ЗМІ, влаштований харківською організацією шкільного самоврядування.

Фестиваль шкільних ЗМІ цього року був дуже цікавим та чисельним, по кількості шкіл, взявших в ньому участь. Було надіслано понад 25 газет, а також виставлені сайти навчальних заходів, в окрему номінацію. Визначення переможців конкурсу розділили на 2 етапи:

Спочатку переможців обирало професійне журі, а вже 20 квітня на базі ліцею було проведено голосування серед молоді. Прийшли пресс центри усіх районів Харкова, переможці конкурсів, турнірів, фестивалей, а також активісти міста.

Оцінювали кожну газету за різними критеріями. Цікаво зазначити, що не було чітко виставлених стандартів, що до оцінювання, тобто члени журі самі могла обрати для себе значущий критерій. Також, кожен міг запропонувати окрему номінацію. Можно сказати, що багато газет були виконані саме для конкурсу та не мають системи. Взагалі, спектр друкованих шкільних видань дуже вражає. Діти та школярі проходили дійсно важку роботу. Окрім газет, оцінювали також сайти навчальних закладів, та сторінки шкільного самоврядування цих закладів. Зовсім скоро будуть оголошені результати фестивалю, а зараз залишається лише чекати на інтригуючі результати.

/Files/images/2016/3Yddbfpdl9c.jpg

/Files/images/2016/c81QSlYUo-o.jpg

/Files/images/2016/es7rOByT2Ng.jpg

/Files/images/2016/ulTuoehSbHA.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0