Учні Харкова – захисникам України

2016-03-16

Сьомий рік поспіль у межах діяльності Харківської міської організації учнівського самоврядування з метою реалізації творчих та громадських ініціатив учнів реалізується проект "Фестивальна весна". У 2016 році його заходи будуть присвячені вшануванню 30-ї річниці Чорнобильської катастрофи, святкуванню 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та закінченню Другої світової війни.

Програму "Фестивальної весни" відкрила творча майстерня та виставка патріотичних сувенірів "Учні Харкова – захисникам України", що пройшла 16 березня о 15.30 на базі Палацу дитячої та юнацької творчості "Істок" Індустріального району. У заході взяли участь представники шкільних дитячо-юнацьких організацій, учасники АТО, члени міської батьківської ради, представники громадських організацій.

Представники Асоціації "Лідер ХХІ" також взяли участь у цьому заході. Нас навчили плести оригінальні патріотичні браслети, які є не тільки стильним аксесуаром, а й навіть можуть врятувати життя людині, ставши джгутом, який може спинити кров. Майстер-клас з виготовлення браслетів проводив волонтер, який вже давно допомагає воїнам в АТО і усіма силами намагається залучити до цього молодь, а допомагали йому у цьому сьогодні учні-волонтери Індустріального району.

Набуті знання допоможуть нам у травні, коли усі асоціації дитячо-юнацьких громадських організацій міста Харкова будуть брати участь у квесті, одним з етапів якого буде плетіння такого браслету на швидкість. Тож, ми обов'язково навчимо усіх членів асоціації "Лідер ХХІ" Шевченківського району робити такі аксесуари і приєднаємося до волонтерського проекту.

/Files/images/2016/jwNDlwKCmrk.jpg

/Files/images/2016/7KEPdXykLho.jpg

/Files/images/2016/vbM_jOYndB4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0